wrapper

Градске вести

ЗА ПЛАТЕ И ЈКП ГРДЕЛИЦА ДАНАС ИСПЛАЋЕНО ПРЕКО 118 МИЛИОНА ДИНАРА

Из буџета града Лесковца данас је на име плата запосленима у Градској управи, Градском правобранилаштву, Туристичкој организацији Лесковац, Центру за социјални рад, Центру за стручно усавршавање у образовању, Установи за старије и одрасле, Предшколској установи Вукица Митровић, СРЦ Дубочица и установама културе исплаћено 115.075.170 динара.

За услуге ЈКП Грделица међу којима је одржавање чистоће, зеленила и уличних сливника исплаћено је 3.900.717 динара.

Стање на рачуну на данашњи дан, 20.3.2023. износи 794.013.953 динара.

Read more...

НА СЕДНИЦИ НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА РОМСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ ГРАД ЛЕСКОВАЦ ОКАРАКТЕРИСАН КАО ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ

Данас је у Лесковцу одржана седница Националног савета ромске националне мањине којем су присуствовали председник и представници Националног савета ромске националне мањине, представници локалне самоуправе града Лесковца, представници прве ромске хришћанске цркве и многобројни представници Рома у Лесковцу.

Read more...

УСПЕСИ ЛЕСКОВАЧКИХ СПОРТИСТА

Лесковачки спортисти остварили су велике успехе овог викенда.

Read more...

У ЛЕСКОВЦУ ОДРЖАН МЕЂУНАРОДНИ КАРАТЕ ТУРНИР

Данас је у великој хали СРЦ Дубочице одржан 23. међународни турнир у каратеу „Ippon Cup 2023“. На такмичењу су учествовале 44 екипе из Србије, Северне Македоније, Црне Горе и Бугарске, које су имале 837 наступа.

Read more...

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ЈАВНИХ ПОВРШИНА У ТЕКСТИЛНОЈ И ИНДУСТРИЈСКОЈ УЛИЦИ

У суботу и недељу Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца у сарадњи са ЈКП „Комуналац“ , Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спровело је акцију уређења индсутријске зоне у Лесковцу.

У суботу је спроведена акција уређења Текстилне улице, и то прилаз улици и јавна површина уз улицу. У недељу се уређивала Индустријска улица.

Read more...

ПОСЕТА НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Волонтери Канцеларије за младе, ученици средње Економске школе "Ђука Динић" и Медицинске школе, посетили су Народну скупштину Републике Србије у Београду заједно са народним посланицима Андријаном Васић и Маријом Јовановић, председником Савета за младе града Лесковца Драгољубом Ђорђевићем и координатором Канцеларије за младе Александром Стојановићем.

Read more...

РЕПРИЗЕ ЕМИСИЈА АКТУЕЛНО

Репризе емисија Актуелно на Телевизији Лесковац чији су гости били, заменица градоначелника Лесковца др Лидија Димитријевић, начелник ГУ Милош Цветановић,  заменик председника Скупштине града Лесковца Оливер Антанасијевић, члан Градског већа Александар Пејчић биће емитоване сутра, 19.3.2023. у периоду од 14 до 17 часова.

Read more...

ЗАМЕНИЦА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ДР ЛИДИЈА ДИМИТРИЈЕВИЋ ГОСТ ЕМИСИЈЕ АКТУЕЛНО

Заменица градоначелника др Лидија Димитријевић ће вечерас, 17.3.2023. године у 20.00 часова бити гост емисије „Актуелно“ на Телевизији Лесковац.

Заменица ће вечерас говорити о улагањима у здравство, текућој реконструкцији Опште болнице Лесковац, најављеној реконструкцији Дечјег диспанзера...

Read more...

ЧЛАНИЦЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА ЈЕЛЕНА МИЉКОВИЋ И АЛЕКСАНДРА ПАВЛОВИЋ ГОСТИ ТВ К-1

Чланице Градског већа Јелена Миљковић и Александра Павловић биће гости емисије „Разговор са...“ на телевизији К-1.

Read more...

137 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ "РАДЕ МЕТАЛАЦ"

Техничка школа „Раде Металац“ у Лесковцу обележила је данас пригодном свечаношћу 137 година постојања.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија