wrapper

Градске вести

КОНТРОЛА ЗАПОСЛЕНИХ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је у свом кабинету одржао конференцију за медије поводом контроле компјутера запослених која је спроведена у петак, 13. јула и током викенда.

Read more...

ЛЕСКОВАЦ ДОБИО СРЕДСТВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ

У складу са популационом политиком коју спроводи град Лесковац, на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем, Локална самоуправа се одазвала јавном позиву који је расписао Кабинет министарства без портфеља задуженог за демографију и популациону политику о суфинансирању мера популационе политике јединица локалне самоуправе у Републици Србији у 2018. години.

Read more...

ОБИЛАЗАК РАДОВА НА ОПШТИНСКОМ ПУТУ 47 МИРОШЕВЦЕ-СЛАВУЈЕВЦЕ

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је са запосленима у ЈП „Урбанизам и изградња“, својим сарадницима и представницима медија обишао радове на општинском путу ОП47 Мирошевце Славујевце који трају скоро месец дана.

Read more...

РЕКОНСТРУИСАН КРОВ У ШКОЛИ У МИРОШЕВЦУ

Претходне недеље завршени су радови на реконструкцији крова у ОШ „Славко Златановић“ у Мирошевцу.

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ХЛАДЊАЧИ „СТОЈАНОВИЋ ФРУХТ“

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, данас је обишао хладњачу „Стојановић фрухт“ у Мирошевцу.

Read more...

УРЕЂЕЊЕ ЈАВНЕ ПОВРШИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ МЗ „МОШA ПИЈАДЕ“

Представници  Градске управе за заштиту животне средине, Јавно комуналног предузећа Комуналац, компаније Пор Вернер Вебер и Комуналне полиције организовали су акцију уређења јавне површине у улици Народног фронта а на територији Месне заједнице „Моша Пијаде“.

Read more...

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ

Данас је у Лесковцу, на базенима СРЦ "Дубочица" почело републичко такмичење пионира у пливању. 

Read more...

УРЕЂЕЊЕ ЈАВНЕ ПОВРШИНЕ У НАСЕЉУ „ДУБОЧИЦА“

У сарадњи јавно-комуналног предузећа „Комуналац“ , Одељења за заштиту животне средине, Одељења комуналне полиције и компаније PWW уз подршку становника Месне заједнице „Милентије Поповић“ уређена је јавна површина у насељу „Дубочица“.

Read more...

ОТВОРЕН ОСМИ ДРУМ ДУМ ФЕСТ

Изложбом "Објективом кроз музику", у холу Лесковачког културног центра, данас је отворен осмипо реду "Друм Дум" музички  фестивал.

Фестивал је у име градоначелника Лесковца др Горана Цветановића и Локалне самоуправе отворила Јасмина Ранђеловић, заменик градоначелника:

"Локална самоуправа града Лесковца увек подржава сваку манифестацију која својом иновативношћу и креативношћу промовише Лесковац и подиже његову туристичку понуду. Изузетак овоме није Друм Дум фест, који нас из године у годину изненади бројним музичким уметницима који Лесковцу дају посебан ритам и претворе га у град бубњева и перкусија."

Фестивал ће трајати два дана,  а организатори су посетиоцима спремили богат програм у оквиру кога ће сутра настпити"Влатко Стефановски трио".

Read more...

15 ГОДИНА КЛУБА ЗА СТАРА И ОДРАСЛА ЛИЦА

Клуб за стара и одрасла лица који функционише при Установи за стара и одрасла лица данас је прославио 15 година свог постојања.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија