wrapper

Вечерас је у сали Народног позоришта одржан концерт лесковачке рок групе „Бубамаре“ на којем су гости били Биља Крстић и Влатко Стефановски.

Сала Народног позоришта у Лесковцу била је вечерас тесна да прими све оне који су желели да уживају у истинском музичком спектаклу.
Легендарне „Бубамаре“ обележиле cу 45 година постојања сјајним концертом, који су на прави начин употпунили легендарни Влатко Стефановски, Биљана Крстић али и млади гитариста Марио Димитријевић коме је и сам Стефановски најавио блиставу каријеру.

За познате уметнике, одржан је пријем у кабинету градоначелника Лесковца, Горана Цветановића, где су Биља Крстић, Влатко Стефановски и Драган Мишић из „Бубамара“ добили плакете града Лесковца.

„Наши суграђани умеју да цене квалитетне културне садржаје. На сваком дешавању, сале су мале да приме све заинтересоване. Зато су задовољство и велико интересовање публике мотив више да наставимо да улажемо у културу и надаље подржавамо овакве догађаје, како би Лесковчани имали могућност да у свом граду уживају у врхунским културним садржајима.“ Рекао је овом приликом градоначелник Цветановић.

Биља Крстић и Влатко Стефановски нису крили своје задовољство што су у Лесковцу, док се Драган Мишић захвалио градоначелнику на помоћи да остваре вечерашњи концерт.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија