wrapper

Спорт

ВЕШТАЧКА ТРАВА НА ПОМОЋНОМ ТЕРЕНУ ГФК „ДУБОЧИЦА“

На помоћном терену ГФК „Дубочица“ почели су радови на изградњи и адаптацији подлоге за терен са вештачком травом.

Радови који се изводе на површини 104x67 метара подразумевају припрему подлоге терена за постављање вештачке траве, дренажу терена и израду заштитне ограде са испуном од челичне мреже.

Вредност целокупне инвестиције износи 30 милиона динара. Град Лесковац за горе поменуте радове учествује са 10 милиона, док Фудбалски савез Србије и Министарство омладине и спорта учествују са 20 милиона.

„Свесни смо да је спорт важан за сваки, тако и за наш град. Чињеница је да су спортисти амбасадори Лесковца и да представљају позитивне примере на које деца и млади треба да се угледају. Зато су улагања у спорт инвестиција која се увек исплати.“  Рекао је данас на терену, градоначелник Лесковца, Горан Цветановић.

Read more...

ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ 2017. ГОДИНЕ

Лесковачки спортски савез је по четврти пут за најбољу лесковачку спортисткињу прогласио Јелену Станојевић, каратисткињу, а титулу најбољег спортисте понео је стонотенисер Небојша Илић из клуба САН СПИН који окупља особе са инвалидитетом.

Read more...

"НОВОГОДИШЊА ЈЕЛКА" АКТАВИС АКАДЕМИЈЕ

На крају 2017. године Кошаркашки клуб „Актавис академија“ уручио је захвалнице организацијама, удружењима, појединцима и свима другима са којима је успешно сарађивао током претходних 12 месеци.

Међу њима се нашао и град Лесковац који је и ове године у оквиру програмског финансирања пружио подршку Актавис академији.

Read more...

УСПЕХ ПЛИВАЧА ДУБОЧИЦЕ НА ТАКМИЧЕЊУ У НОВОМ САДУ

На недавно одржаном Отвореном зимском државном првенству Србије у Новом Саду на базенима на Клиси, пливачи лесковачке „Дубочице“ освојили су 7 медаља.

Read more...

ВЕЛИКИ УСПЕХ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ

Ученици лесковачких основних школа, који су на недавном републичком такмичењу у пливању освојили 16 медаља, и њихови професори представили су се у седишту града, уз оцену да је то било једно од најуспешнијих такмичења и да су заузели високу позцију на ранг листи.

Read more...

ПЕХАРИ ЗА ПЛИВАЧЕ ДУБОЧИЦЕ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЗРЕЊАНИНУ

Од четвртка до недеље у Зрењанину се одржало пливачко такмичење „Serbia Grand Prix“, 35. по реду.

Read more...

ДОДЕЉЕНА ОПРЕМА И ПРЕОСТАЛИМ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА

Данас је 21 спортски клуб са територије града Лесковца добио спортску опрему у виду 163 комплета тренерки.

Read more...

ВЕЛИКИ УСПЕХ ПЛИВАЧА ПК "ДУБОЧИЦА"

Највећу сензацију на међународном пливачком  митингу у Скопљу  направила је кадетска репрезентативка Србије Нина Станисављевић, која је у суботу успела да обори рекорд Србије за девојчице до 14 година у дисциплини 50 метара делфин са временом 28:67, док је у недељу успела да обори још један рекорд Србије, овог пута у дисциплини 50 метара леђно са временом 30:02.

Read more...

НАШИ ОДБОЈКАШИ ПРВАЦИ БАЛКАНИЈАДЕ

У финалу Балканског првенства за кадете у одбојци, Србија је савладала Бугарску резултатом 3:1 (26:24, 21:25, 25:18, 25:13).

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА УГОСТИО ДЕЛЕГАЦИЈУ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић у свом кабинету приредио је пријем за Зорана Гајића, председника Одбојкашког савеза Србије и Ивана Кнежевића, генералног секретара овог савеза.

Read more...

ЛЕСКОВАЦ ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У ОДБОЈЦИ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем у Свечаној сали града за кадете који ће на Балканском првенству у одбојци бранити боје Србије.

Лесковац ће од 8. до 12. августа по први пут бити домаћин једног значајног међународног репрезентативног такмичења.

Read more...

ЈОШ ЈЕДАН УСПЕХ ПЛИВАЧА ЛЕСКОВАЧКЕ "ДУБОЧИЦЕ"

На летњем првенству Србије за пионире и кадете, пливачи лесковачке „Дубочице“ су у кадетској категорији освојили укупно 12 медаља, од чега 5 златних, 3 сребрне и 4 бронзане, што је било довољно за епитет најбољег клуба, док су пионири освојили 4 медаље од чега 2 златне, по једну сребрну и једну бронзану.

Read more...

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ: ЧУВАЈУ УСПОМЕНУ НА ГОЛМАНА ЖУЋУ

Другари трагично настрадалог даровитог голмана Александра Тодоровића Жуће организовали су 14. јула, трећи пут заредом, турнир на игралишту Јединства у Грделици.

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА УСПЕШНЕ СПОРТИСТЕ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем за око стотинак младих спортиста, највише деце, из 27 спортских клубова из 15 индивидуалних спортова: пливања, бокса, гимнастике, атлетике, мачевалачког спорта, бициклизма, стрељаштва, стоног тениса, као и спортова борилачких вештина – џудоа, каратеа, теквонда, аикида, кик-бокса, џију-џице и мешовитих борилачких вештина.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија