wrapper

Спорт

ВЕЛИКИ УСПЕХ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ

Ученици лесковачких основних школа, који су на недавном републичком такмичењу у пливању освојили 16 медаља, и њихови професори представили су се у седишту града, уз оцену да је то било једно од најуспешнијих такмичења и да су заузели високу позцију на ранг листи.

Read more...

ПЕХАРИ ЗА ПЛИВАЧЕ ДУБОЧИЦЕ НА ТАКМИЧЕЊУ У ЗРЕЊАНИНУ

Од четвртка до недеље у Зрењанину се одржало пливачко такмичење „Serbia Grand Prix“, 35. по реду.

Read more...

ДОДЕЉЕНА ОПРЕМА И ПРЕОСТАЛИМ СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА

Данас је 21 спортски клуб са територије града Лесковца добио спортску опрему у виду 163 комплета тренерки.

Read more...

ВЕЛИКИ УСПЕХ ПЛИВАЧА ПК "ДУБОЧИЦА"

Највећу сензацију на међународном пливачком  митингу у Скопљу  направила је кадетска репрезентативка Србије Нина Станисављевић, која је у суботу успела да обори рекорд Србије за девојчице до 14 година у дисциплини 50 метара делфин са временом 28:67, док је у недељу успела да обори још један рекорд Србије, овог пута у дисциплини 50 метара леђно са временом 30:02.

Read more...

НАШИ ОДБОЈКАШИ ПРВАЦИ БАЛКАНИЈАДЕ

У финалу Балканског првенства за кадете у одбојци, Србија је савладала Бугарску резултатом 3:1 (26:24, 21:25, 25:18, 25:13).

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА УГОСТИО ДЕЛЕГАЦИЈУ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић у свом кабинету приредио је пријем за Зорана Гајића, председника Одбојкашког савеза Србије и Ивана Кнежевића, генералног секретара овог савеза.

Read more...

ЛЕСКОВАЦ ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У ОДБОЈЦИ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем у Свечаној сали града за кадете који ће на Балканском првенству у одбојци бранити боје Србије.

Лесковац ће од 8. до 12. августа по први пут бити домаћин једног значајног међународног репрезентативног такмичења.

Read more...

ЈОШ ЈЕДАН УСПЕХ ПЛИВАЧА ЛЕСКОВАЧКЕ "ДУБОЧИЦЕ"

На летњем првенству Србије за пионире и кадете, пливачи лесковачке „Дубочице“ су у кадетској категорији освојили укупно 12 медаља, од чега 5 златних, 3 сребрне и 4 бронзане, што је било довољно за епитет најбољег клуба, док су пионири освојили 4 медаље од чега 2 златне, по једну сребрну и једну бронзану.

Read more...

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ: ЧУВАЈУ УСПОМЕНУ НА ГОЛМАНА ЖУЋУ

Другари трагично настрадалог даровитог голмана Александра Тодоровића Жуће организовали су 14. јула, трећи пут заредом, турнир на игралишту Јединства у Грделици.

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА УСПЕШНЕ СПОРТИСТЕ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем за око стотинак младих спортиста, највише деце, из 27 спортских клубова из 15 индивидуалних спортова: пливања, бокса, гимнастике, атлетике, мачевалачког спорта, бициклизма, стрељаштва, стоног тениса, као и спортова борилачких вештина – џудоа, каратеа, теквонда, аикида, кик-бокса, џију-џице и мешовитих борилачких вештина.

Read more...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА ПЛИВАЧЕ ИЗ ПК "ДУБОЧИЦА" И ПК "ЛЕСКОВАЦ"

За представнике ПК „Дубочица“ и ПК „Лесковац“ данас је приређен пријем у свечаној сали Градске куће.

Read more...

ПРЕДРАГ ДАНИЛОВИЋ ПОСЕТИО ЛЕСКОВАЦ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем за председника Кошаркашког савеза Србије Предрага Даниловић.

Даниловић је са сарадницима посетио Лесковац како би се упознао са стањем у коме се налази кошаркашки спорт у овом делу Србије.

Read more...

ДОДЕЉЕНА СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ КВАЛИТЕТА ШКОЛСКОГ СПОРТА

Градски савез за школски спорт  и Одбор за превенцију болести зависности и борбу против верских секти Скупштине града, већ четири године реализује акцију набавке спортске опреме за унапређење квалитета школског спорта, а данас су у оквиру тих активности,  22 школе са територије Лесковца добиле по комплет тренерки, за шта је из буџета града издвојено 400.000 динара.

Read more...

ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ЛЕСКОВЦА ЗА 2016. ГОДИНУ

Јован Милошевић из Боди билдинг клуба "Спартакус 016" проглашен је за најбољег спортисту, а Милица Петковић из Женског градског фудбалског клуба "Лавице" за најбољу спортисткињу Града Лесковца за 2016. годину. Најбољи клуб у овој години је Рукометни клуб "Дубочица 54", према одлуци Лесковачког савеза спортова. 

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија