wrapper

И у 2018. години биће настављен процес побољшања услова за лечење и боравак пацијената у лесковачкој Општој болнци, ово је истакнуто на данашњој конференцији за новинаре на којој су говорили градоначелник Лесковца Горан Цветановић и директор болнице Небојша Димитријевића.

Овом приликом речено је да ће у току 2018. године бити опремљена нова централна стерилизација, да ће компанија „Јура“ донирати лапараскоп и ултразвук, као и да се очекује реконструкција постојеће котларнице.

Ово ће бити само нека од улагања која ће бити спроведена у лесковачкој болници у којој је у току прошле године уложено око милиона евра сопствених средстава, али и донатора и Републике Србије.

Директор Димитријевић је навео и да је један од циљева реконструкција целе зграде Опште болнице која ће тако уређена, према његовим речима, служити за понос свим Лесковачанима.

Градоначелник Цветановић је рекао да ће у току ове године 8 лекара добити посао на неодређено време, као и 8 медицинских сестара са високом стручном спремом.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија