wrapper

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је са директором Јавног предузећа „Урбанизам и изградња“ Новицом Николићем обишао пет улица у централној градској зони.

Пројекат уређења обухватао је радове на појачаном одржавању у пет улица, међу којима су улица Максим Горки, Цара Душана, Радоја Домановића, Ратка Павловића и улица Војводе Мишића.

Вредност уговорених радова за ових пет улица је око 22,6 милиона динара, а средства за реализацију овог уговора обезбедио је Град Лесковац.

„Велико је задовољство што Лесковац из дана у дан поприма нови, савременији изглед. Јуче смо видели и недавно завршену реконструкцију Светоилијске улице, пре недељу дана смо шетали свеже уређеном улицом Јужноморавских бригада. Лесковац се мења, расте и свакодневно поприма лепши изглед, привлачније очима како грађана тако и, надамо се, туристима“ – рекао је градоначелник Цветановић данас.

Овом приликом, директор ЈКП „Комуналац“ Владимир Синадиновић представио је медијима ново возило овог предузећа. У питању је комбинована машина, мини утоваривач, марке Sunvard у вредности од 5 милиона динара. Машина је значајна јер се користи у свакодневним пословањима у обављању комуналних делатности.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија