wrapper

Центар за Развој Јабланичког и Пчињског округа данас је, у Високој пословној школи, представио пројекат „Партнерство и изградња капацитета пут до одрживог развоја“.

Вредност овог пројекта износи око 3,7 милиона динара и заједнички га финансирају 12 општина Јабланичког и Пчињског округа и Развојна агенција Србије. Један од циљева пројекта јесте шанса за јачање сарадње између Србије и Македоније и могућност благовремене припреме за Програм прекограничне сарадње Србија Македонија.

Градоначелник и председник Скупштине Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа др Горан Цветановић рекао је данас на конференцији за медије да овај пројекат представља јединствену шансу за наш регион, јер ће само јединице локалне самоуправе и остале организације из Јабланичког и Пчињског округа бити у могућности да конкуришу за добијање средстава Европске Уније по овом програму, а пројекат „Партнерство и изградња капацитета пут до одрживог развоја“ ће омогућити да се спремно дочека јавни позив са оствареним партнерствима и припремљеним пројектима који ће побољшати живот грађана Јабланичког и Пчињског округа.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија