wrapper

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић посетила је Лесковац у уторак, 16. јануара 2018. године.

Потпредседница Михајловић са градоначелником Лесковца, Гораном Цветановићем обишла је обилазницу око Лесковца, након чега је на састанку постигнут договор о завршетку обилазнице. Ради се о Булевару Николе Пашића, чији ће завршетак и проширење довести до преусмеравања транзитног саобраћаја из градског језгра.

„Обилазница је важан пројекат јер повезује око 200.000 људи у три општине Јабланичког округа“ рекла је Михајловићева.

Потпредседница Владе обишла је и Сигурну кућу у Лесковцу, означивши је као пример добре праксе у борби против породичног насиља.

„Са потпредседницом Михајловић, обишли смо обилазницу око Лесковца, односно Булевар Николе Пашића, Сигурну кућу и водили разговор о разним темама. Захваљујем се потпредседници на данашњој посети. Нећу да кријем узбуђење и задовољство  што смо вас данас угостили у нашем граду и постигли договоре који ће битно утицати на наш град“ рекао је Цветановић.

У склопу посете Лесковцу потпредседница Владе је обавила пријем грађана који су имали бројна питања, недоумице и предлоге.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија