wrapper

ОДЛУКА О РАСПИСИВАЊУ ОГЛАСА ЗА ОТУЂЕЊЕ ПУТЕМ ЈАВНОГ НАДМЕТАЊА НЕИЗГРАЂЕНОГ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ

     Одлуком о расписивању огласа за отуђење грађевинског земљишта у јавној својини која обухвата 31-ну катастарску – грађевинску парцеле све у КО Лесковац, град Лесковац у складу са чланом 99. Закона о планирању и изградњи приступа привођењу земљишта намени у складу са важећим плановима.

     Имајући у виду Програм отуђења градског грађевинског земљишта у јавној својини који је усвојен на седници Градског већа од 30.03.2016.године, у циљу даљег спровођења поступка у складу са чланом 10. Одлуке о отуђењу, давању у закуп и прибављању грађевинског земљишта у јавној својини, Градско веће је донело Одлуку о расписивању огласа за отуђење путем јавног надметања и акт о именовању комисије за спровођење јавног надметања.

      У саставу Одлуке о расписивању огласа за отуђење путем јавног надметања неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини је:

- Текст јавног огласa;

- Oбавештење о процени тржишне вредности непокретности Пореске управе–филијала Лесковац;

- Oбразац пријаве за учешће на јавном надметању за отуђење грађевинског земљишта у јавној својини.

        Оглас за отуђење грађевинског земљишта јавним надметањем објавиће се у дневном листу „Вечерње новости“. Сва заинтересована лица за учешће на огласу за јавно надметање обавезна су да благовремено  у затвореном омоту – коверти поднесу пријаву за учешће на јавном надметању.

       Јавно надметање за отуђење земљишта одржаће  се у Сали Скупштине града Лесковца, у ул. Пана Ђукића бр. 9-11 и то дана 05.09.2016.године у 9:00h.

 

 

 Oдлуку о расписивању огласа за отуђење путем јавног надметања неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини можете преузети ОВДЕ.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија