wrapper

Град Лесковац и Агенција за локални економски развој расписује јавни позив за финнасијску подршку младим талентима за освојене награде на републичким међународним такмичењима и олимпијадама, у области науке и образовања, олимпијског спорта, културе и уметности, као и усавршавање младих.

Град Лесковац и Агенција за локални економски развој расписује јавни позив за финнасијску подршку младим талентима за освојене награде на републичким медјународним такмичењима и олимпијадама, у области науке и образовања, олимпијског спорта, културе и уметности, као и усавршавање младих.

Право се може остварити једном годишње из само једне области.

Позив за пријаву је отворен до краја године.

Право на финансијску подршку имају таленти од 10 до 28 година. Износи који се додељују су: 30 000 динара за усавршавање младих, на основним, мастер и докторским студијама (просек 9,0), 30 000 динара за освојено прво место на наведеним такмичењима из календара Министарства просвете, науке и технолошког развоја, односно 20 000 за друго и 10 000 динара за треће место.

Пријава са потребном документацијом може се предати у Агенцији за локални економски развој лично или поштом на следећу адресу: Трг Револуције 45, 16000 Лесковац, са назнаком: “ПОДРШКА ЗА ТАЛЕНТЕ – НЕ ОТВАРАТИ”.

Детаљније информације можете добити на телефон: 016/216-961

Образац за пријаву можете преузети ОВДЕ.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија