wrapper

Агенција за локални економски развој расписује Јавни позив станарима Скупштина зграда за суфинансирање радова на уређењу стамбених улаза у Програму ,,Станови су наша кућа“.

Агенција за локални економски развој расписује Јавни позив станарима Скупштина зграда за суфинансирање радова на уређењу стамбених улаза у Програму ,,Станови су наша кућа“.

Циљ Програма "Станови су наша кућа" је виши ниво квалитета живота грађана кроз јачање капацитета локалне заједнице у успостављању комуналног реда у стамбеним зградама, чиме се обезбеђује заштита стамбеног фонда, очување амбијенталних целина, побољшање животних услова и културе становања, заштита јавног интереса у складу са законом, повећање тржишног ефекта, повећање вредности станова, продужење века трајања зграде.

Други циклус спровођења радова односи се на све Скупштине зграда са статусом правног лица на територији града Лесковца, у екстра и И зони.

Позив за пријаву је отворен до 25.05.2015 године.

Највећи бенефит Програма Станови су наша кућа јесте подизање нивоа свести о важности управљања стамбеном зградом. Комунална култура подразумева задржавање афирмативних односа са нашим специфичностима, али и одрицање од ружних навика. Становање подразумева жељу за едукацијом, међутолерантни однос станара ка хуманијој комуникацији и добрим вибрацијама. Комунална култура је више од техничког решавања проблема. Она је стање духа једног града, због чега грађани заслужују системску подршку.

Све потребне информације о праву учешћа, начину финансирања, условима и поступку за учешће у реализацији пројекта, као и критеријуме за рангирање можете наћи ОВДЕ.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија