wrapper

Градске вести

МЛАДОСТ ЈЕ СРЕЋНА ЈЕР ИМА БУДУЋНОСТ - ЛЕСКОВАЦ ЈЕ СРЕЋАН ЗАТО ШТО ИМА ДИВНЕ МЛАДЕ ЉУДЕ ДА ГРАДЕ БУДУЋНОСТ

На дан Светог Саве, првог српског архиепископа и просветитеља, град Лесковац је и ове године, као претходних десет, наградио младе људе који су остварили запажене резултате током студирања, школовања, у свом научном, уметничном раду и на спортским такмичењима.

Опширније...

ОДРЖАНА СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ

Синоћ је у сали лесковачког Народног позоришта одржана Светосавска академија, у организацији овогодишњег домаћина, Основне школе „Коста Стаменковић“

Опширније...

РЕКОНСТРУКЦИЈА ОПШТЕ БОЛНИЦЕ ЛЕСКОВАЦ ЗНАЧАЈНА ЗА ПРЕКО 250 ХИЉАДА СТАНОВНИКА

Реконструкција главне зграде Опште болнице Лесковац је финансијски највећи пројекат који се тренутно изводи у Лесковцу. Инвестиција ће донети бенефите становницима Лесковца, целог Јабланичког и дела Пчињског округа што је преко 250 хиљада људи.

Опширније...

МИНИСТАР БЛАГОЈЕВИЋ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ОБИШЛИ ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА СТАДИОНУ У ЛЕСКОВЦУ

Завршне радове на изградњи стадиона у Лесковцу у вредности од 2,5 милијарде динара данас су обишли министар за јавна улагања Марко Благојевић и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

Опширније...

САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ ПОВОДОМ ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ ГРАЂЕВИНАРСТВА

Данас је у Лесковцу одржан састанак дела чланова међуресорне радне групе коју је формирало Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, у циљу реализација пројекта уређења и развоја Југозападне Србије. Састанку су присуствовали представници Прокупља, Лесковца, Куршумлије, Медвеђе, Лебана и Бојника.

Опширније...

ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ У ОКВИРУ СВЕТОСАВСКИХ СВЕЧАНОСТИ

На базенима СРЦ „Дубочице“ данас је одржано такмичење ученика основних и средњих школа у пливању. Ово је једна од традиционалних манифестација у оквиру светосавске недеље, у организацији ОШ „Коста Стаменковић“ у Лесковцу, домаћина овогодишњих Светосавских свечаности.

Опширније...

ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ САСТАНАК С ДИРЕКТОРИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Уочи почетка другог полугодишта школске 2022/2023. године, у Скупшинској сали Града Лесковца градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић одржао је традиционални састанак с директорима основних и средњих школа, представницима Школске управе и синдиката Просветних радника.

Опширније...

ДИРЕКТАН ПРЕНОС САСТАНКА СА ДИРЕКТОРИМА ШКОЛА У ЛЕСКОВЦУ

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић ће у понедељак, 23. јануара, са почетком од 12 часова, одржати традиционални састанак с директорима основних и средњих школа са територије Града Лесковца, поводом почетка другог полугодишта.

Састанак са директорима ће се уживо преносити на званичном Јутјуб каналу Града Лесковца, на званичној Фејсбук страници, као и путем локалних телевизија и портала.

Опширније...

ДАНАС НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ БОЛНИЦЕ РАДИ 26 РАДНИКА

Реконструкција главне зграде Опште болнице Лесковац започета крајем децембра прошле године вредна је 4,5 милијарде динара.

Опширније...

ПРЕКО 117 МИЛИОНА ДИНАРА ИСПЛАЋЕНО ЗА ПЛАТЕ И ТРОШКОВЕ ШКОЛА

Из буџета града Лесковца исплаћено је 117.233.682 динара за плате запослених и редовне трошкове школа.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија