wrapper

Градске вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ДР ГОРАН ЦВЕТАНОВИЋ ЧЕСТИТАО СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА

Српска православна црква и њени верници сутра славе Светог Николу Чудотворца, једног од највећих хришћанских светитеља, заштитника путника, морепловаца, рибара и сплавара. Свети Никола пада у време великог божићног поста, па верници припремају искључиво посну храну.

Опширније...

ЧАСОПИС ОКРУЖНЕ ПОДРУЖНИЦЕ СРПСКОГ ЛЕКАРСКОГ ДРУШТВА У ЛЕСКОВЦУ ОБЈАВИО РАД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ДР ГОРАНА ЦВЕТАНОВИЋА

Часопис Окружне подружнице Српског лекарског друштва у Лесковцу, APOLLINEM MEDICUM ЕТ AECULAPIUM, објавио је један научни рад градоначелника Лесковца, др сци. мед. Горана Цветановића и joш један, заједнички рад градоначелника и др Јасмине Ранђеловић, заменик градоначелника.

Опширније...

СЕДНИЦА САВЕТА ЈАБЛАНИЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

„У време његовог постављања на функцију начелника Јабланичког управног округа рекао сам да су привредници кичма нашег друштва. Да су један од стубова на који се ослања развој нашег града, али и читаве земље. Тада сам веровао, а показало се да сам у праву, да човек који успешно води своје компаније, има довољно енергије да буде на челу округа.

Опширније...

МАКЕДОНСКИ МИНИСТАР ЗДРАВЉА ОБИШАО ПОВРЕЂЕНЕ У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ КОД ПЕЧЕЊЕВЦА

Министар здравља Македоније Венко Филипчев, обишао је јуче, у Општој болици Лесковац своје сународнике повређене у саобраћајној несрећи код Печењевца.

Опширније...

ОПШТА БОЛНИЦА ЛЕСКОВАЦ РЕАГОВАЛА БРЗО И ЕФИКАСНО НАКОН НЕСРЕЋЕ КОД ПЕЧЕЊЕВЦУ

У ноћи између суботе и недеље око 01:45 часова у близини искључења за Лесковац догодила се тешка саобраћајна несрећа када је аутобус македонских регистарских ознака слетео са ауто-пута и преврнуо се.

Опширније...

ЛЕКАРИ И ПРЕДСТАВНИЦИ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У СЕЈАНИЦИ И КОВАЧЕВОЈ БАРИ

Лекари Опште болнице Лесковац, Дома здравља Лесковац и лекари волонтери данас су обишли Сејаницу и Ковачеву Бару.

Опширније...

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА КОД ЗГРАДЕ "ТРИ ШЕШИРА"

Сарадњом Одељења за заштиту животне средине, Јавно комуналног предузећа "Комуналац", компаније "Пор Вернер Вебер" и Комуналне полиције данас је организована акција уређења у месној заједници "Вељко Влаховић".

Опширније...

АКЦИЈА ЛЕКАРСКИХ ПРЕГЛЕДА И ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У ГРДЕЛИЧКОМ КРАЈУ

Лекари Опште болнице Лесковац, Дома здравља Лесковац и лекари волонтери данас су обишли домаћинства у Мигуловцу, Робин делу, Кошарском и Бистрици приликом чега су свим заинтересованим становницима ових села мерили крвни притисак и ниво шећера у крви. Данашњом акцијом обухваћено је 90 људи.

Опширније...

ПРИЈЕМ ГРАЂАНА У ГРДЕЛИЦИ

Градоначелник др Горан Цветановић на пријему грађана, одржаном претходне суботе, најавио је да ће градски функционери једном месечно вршити пријем грађана на територији Града Лесковца.

Опширније...

БЕСПЛАТНИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ПРЕГЛЕДИ У БОЛНИЦИ И ДОМУ ЗДРАВЉА

У наставку акције бесплатних специјалистичких прегледа Општа болница Лесковац и Дом здравља Лесковац у недељу, 16.децембра, свим заинтересованим пацијентима омогућавају да провере тумор маркере дебелог црева у Служби за лабораторијску дијагностику, стање плућа у Служби за пнеумофтизиологију и рендген плућа у Служби за радиолошку дијагностику.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија