wrapper

Радови на изградњи стамбеног прилаза у улици „Топличког устанка“, за чију реализацију је издвојено око 1,5 милиона динара, приведени су крају.

Овим је настављен процес уређења овог дела града који је започео пробијањем и изградњом дела Вождове улице, за шта је град издвојио око 10 милиона динара. Након тога уследила је замена водоводне мреже и реконструкција Млинске улице у укупној вредности преко 50 милиона динара. И у самој улици Топличког устанка прво је замењена водоводна мрежа, а потом и стављен нови асфалт. Затим је изграђен продужетак ове улице са паркинг простором. Део тог уговора је и стамбени прилаз који је данас завршен, а укупна вредност целог пројекта је 10,6 милиона динара. 

Свакако највећа инвестиција у овом делу града, који би ускоро требало да буде улепшан и новим објектом ЛИДЛ-а, је савремени пијачни комплекс у који је уложено 124 милиона динара.

"Верујем да наведене инвестиције говоре да бринемо о свим нашим суграђанима и да настојимо у сваком делу града створимо боље услове за живот – рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић приликом обилска радова.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија