wrapper

Друштво

НОВЕ МАШИНЕ ЗА ЈКП „КОМУНАЛАЦ“

Данас је градоначелник др Горан Цветановић посетио ЈКП „Комуналац“ које је представило своја два нова кипер камиона „Giotti Victoria“ и малу чистилицу за тротоаре марке “Kerher“. Вредност два камиона је 6 милиона динара, док је за чистилицу издвојен милион и по.

Опширније...

АКЦИЈА ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА „ПОБЕДИМО РАК“

У организацији Опште болнице Лесковац данас је настављена акција бесплатних лекарских прегледа.

Опширније...

УРЕЂЕЊЕ ИГРАЛИШТА У МЗ „РАДЕ ЖУНИЋ“

Јавно-комунално предузеће „Комуналац“, представници Одељења за заштиту животне средине, Одељења комуналне полиције и компаније ПВВ уз подршку становника Месне заједнице „Раде Жунић“ данас су посекли високо и ниско растиње, очистили простор и поправили и офарбали мобилијаре игралишта у МЗ „Раде Жунић“.

Опширније...

12. МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ПАСА СВИХ РАСА – ЦАЦИБ

Међународна изложба паса свих раса, 12. по реду, одржана је данас у Лесковцу.

Опширније...

УРЕЂЕЊЕ ЈАВНЕ ПОВРШИНЕ У ЗЛАТИБОРСКОЈ УЛИЦИ

Представници Градске управе Одељења за заштиту животне средине, Јавно-комуналног предузећа „Комуналац“, компаније Пор Вернер Вебер и Одељења комуналне полиције , уз подршку становника Месне заједнице „Дубочица“ спровели су данас акцију уређења и чишћења јавне површине у Златиборској улици, као и фарбање мобилијара између зграда у овом делу Лесковца.

Опширније...

ЗАВРШЕНА ИЗГРАДЊА ДЕЛА УЛИЦЕ ВОЈИН ПЕТРОВИЋ

Изградња улице Војин Петровић која се налази у лесковачком насељу „Хисар“ завршена је у току претходне недеље.

Опширније...

ИГРАЛИШТЕ ЗА УЧЕНИКЕ ШКОЛЕ „11. ОКТОБАР“

Ученици Школе за основно и средње образовање „11. октобар“ у Лесковцу добили су специјализовано игралиште намењено деци и младима са сметњама у развоју.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ГОРАН ЦВЕТАНОВИЋ ПОДРЖАО АКЦИЈУ „ДАН БЕЗ АУТОМОБИЛА“

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић вожњом бицикле до посла подржао је акцију “Дан без аутомобила у градовима и општинама” коју је организовала Стална конференција градова и општина у оквиру Европске недеље мобилности.

Опширније...

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ГОРАН ЦВЕТАНОВИЋ У ОБИЛАСКУ ФАБРИКЕ iLUTE

Државни секретар Министарства привреде Драган Стевановић који је данас боравио у Лесковцу и градоначелник др Горан Цветановић су у пратњи генералног директора Симпа Слађана Дисића и руководства ове компаније обишли фабрику iLUTEIndividual Illumination Technology која се бави производњом амбијентних светла и светлећих реклама.

Опширније...

АСФАЛТИРАЊЕ ДЕОНИЦЕ ПУТА КОД ПОЉОПРИВРЕДНЕ ШКОЛЕ

Јавно предузеће „Путеви Србије“ пре два дана кренуло је са асфалтирањем деонице државног пута другог реда Ниш-Лесковац у близини Пољопривредне школе.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија