wrapper

Изградња овог терена коштала је 3,4 милиона динара, а завршено је у  року од 23 дана. 

Пре нешто више од месец дана завршено је и игралиште  у насљу Обрада Лучића у Лесковцу вредности  3 милиона динара. До краја 2015 год  планирамо  изградњу још  5 спортских терена као и Скеит парк.  Све ове пројекте спроводи Агенција за локални економски развој нагласио је градоначелник Цветановић приликом отварања игралишта. Он је додао да се нада да ће се на игралишту деца добро забављати и да је циљ локалне самоуправе да на овај начин код деце развија здраве стилове живота и љубав према спорту,.

Ово локално руководство адаптирало је и амбуланту Дома здравља у овом селу. Сећате се да је одлуком санитарне инспекције амбуланта била у 2013 години затворена  десетак дана због неусловности. Захваљујући вашој организованости,  и брзој реакцији локалне самоуправе , амбуланту смо у рекордном року проширили за додатних 16 квадрата, у потпуности адаптирали  и  ставили у функцију, рекао је градоначелник обраћајући се мештанима Драшковца који су се у великом броју окупили на отварању игралишта. 

Оно што највише мучи мештане Драшковца је здрава вода за пиће. Овај огроман инфраструктурни пројекат покренут је  с мртве тачке. 

Ради се 2, 2 километра водоводне мреже од Живкова до Печењевца, вредности 16 милиона динара, чиме ће се у доброј мери скратити недовршена водоводна траса до села Драшковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија