wrapper

У дестилерији Тривулеск приређен је коктел поводом освајања бројних признања на националним и међународним такмичењима и сајмовима.

Дестилерија Тривулеск постоји од 2014. године, али је за кратко време успела да се позиционира високо на српском тржишту и две године за редом буде проглашена за апсолутног шампиона квалитета на Међународном сајму пољопривреде у Новом саду у категорији воћних ракија.

- Освојили смо 14 пехара, 45 великих златних медаља, једну сребрну и велики број диплома, а најпоноснији смо на признања са Новосадског сајма, казао је испред дестилерије Тривулеск Братислав Јовић.

Начелник Јабланичког управног округа Божидар Стојиљковић истакао је да ова дестилерија постаје прави бренд нашег града, настојећи да нова тржишта освајају врхунским квалитетом, а не квантитетом.

-  Предузећа попут дестилерије Тривулеск, иако мала, значајан су чинилац привредног развоја града и одлични промотери лесковачког краја.Зато ће оваквим привредницима град Лесковац и Јабланички управни округ увек бити подршка, како бисмо заједничким снагама омогућили њихов даљи развој и освајање нових тржишта, рекао је Стојиљковић.

Овом приликом, своје успехе и бројна признања представили су и студенти са Високе пословне школе који су своје кулинарско умеће презентовали и данас.

- Желели смо да ова манифестација буде спој квалитетног пића и добре хране из нашег краја, рекао је професор Момчило Цонић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија