wrapper

Градоначелник Лесковца, Горан Цветановић, данас је обишао школу „11. октобар“ подсетивши овом приликом на улагања у ову школу и најавивши изградњу Дневног боравка за децу и омладину са сметњама у развоју.

У школи „11. октобар“ направљене су сензорна соба, и плато за корективне вежбе. За ове две инвестиције град је издвојио око 4 милиона динара.

„Оно што овој школи недостаје је дневни боравак за целодневно збрињавање деце, где би цео дан са њима радили дефектолози и стручни људи. Овај боравак би значио деци али и њиховим родитељима и старатељима. Договорена је убрзана израда пројекта вредног око 40 милиона динара. Предвиђена је и енергетска санација школа за шта је потребно још око 7 милиона динара. Надам се да ће изградња дневног боравка кренути што пре како би ваш квалитетни рад био још бољи“ истакао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Директор школе „11. октобар“ захвалио се градоначелнику на посети, а запослени су представили методе наставе које примењују дефектолози ове школе.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија