wrapper

Удружењима из области социјалне заштите данас су подељени уговори по конкурсу из друге половине 2017. године. Овим конкурсом подржано је 14 пројеката, у укупном износу од 6.720.000 динара.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић, који је поделио уговоре представницима удружења, казао је да су заједнички напори града и релевантних институција, у протеклом периоду учинили  да Лесковац постане пример добре праксе, када је упитању социјална заштита.

- Квалитет услуга социјалне заштите препознало је и ресорно министарство, па је Лесковац ове године на другом месту по висини издвајања Министарства за рад, борачка и социјална питања према локалним самоуправа, јер је од нас једино Крушевац добио већи износ средстава за ове намене. Издвојићу и признање институције Заштитник грађана, која је Граду Лесковцу доделила Похвалу за допринос развоју свих облика приступачности на својој територији у 2016.години, рекао је градоначелник Цветановић.

Путем конкурса за прву половину године подржана је реализација 16 пројеката, у износу од 13,7 милиона динара. Након одустајања Удружења “Круг“ од реализације пројекта,расписан је још један конкурс за избор пројеката који ће се финансирати у области социјалне заштите у укупном износу од 2.680.000 динара. Конкурс је отворен до 04.10.23017. године.

 

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија