wrapper

„Свесни смо да грађани Лесковца очекују доста од нас. То је потпуно оправдамо с обзиром на резултат који смо остварили на последњим изборима и на поверење које су нам указали“, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић на конференцији за новинаре на којој је говорио о плановима за 2017. годину.

Он је додао да је циљ локалне самоуправе да изађе у сусрет потребама младих, пензионера, пољопривредника, привредника, интелектуалаца и свих других људи.

„У 2017. години настојаћемо да додатно побољшамо привредну климу у нашем граду и отворимо нова радна места, јер је то приоритет свих приоритета. Још важније је да у овој години постоји могућност за довођење новог инвеститора који би требало да отвори већи број радних места у Лесковцу - рекао је Цветановић.

Када је реч о конкретним пројектима градоначелник је навео завршетак фабрике „Џинси“, почетак изградње објекта немачког ланца супермаркета „Лидл“, изградња савременог шопинг центра у самом Лесковцу, као и почетак изградње градског трга.

На самом крају конференције градоначелник је позвао све грађане Лесковца да буду савезници у заједничком пројекту који се зове „боља будућност Лесковчана“, јер само на тај начин, како је рекао, Лесковац може бити град који сваком пружа шансу и отвара врата ка личном и професионалном успеху.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија