wrapper

Све заостале зараде биће исплаћене градским чиновницима у наредних 7 до 10 дана, саопштио је градоначелник Лесковца Горан Цветановић приликом обиласка одељења Градске управе Лесковац и ЈП "Урбанизам и изградња" у згради „Осмоспратнице“.

Све заостале плате, закључно са новембром месецом, биће исплаћене свим директним и индиректним буџетским корисницима, за шта је издвојено око 195 милиона динара.

Градоначелник је додао да ће управа сигурно бити исплаћена за 7 дана, а друге институције зависно од тога колико брзо обрачунају плате.

То ће бити први пут у последњих 25 до 30 година да град Лесковац у кратком временском интервалу измири сва дуговања по основу неисплаћених заосталих зарада.

Приликом данашњег обиласка одељења Градске управе Лесковац, градоначелник Цветановић рекао је да се одлука о формирању јединствене градске управе показала као добра. Ова одлука је, између осталог, довела и до одређених уштеда с обзиром на то да су плате шефова одељења у односу на плате начелника смањене за по 17 хиљада динара. На годишњем нивоу то доводи до уштеде у висини од око 2 милиона динара. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија