wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић обишао је данас производни погон компаније "Dit's", а након тога и малопродајни објекат производа за уређење куће у центру града у пролазу у непосредној близини Предшколске установе "Вукица Митровић".

Славиша Цветковић, власник компаније Dit's, кренуо је са производњом кућног текстила пре 18 година. Временом су асортиман својих производа ширили на душеке, намештај, а на крају и на предмете од порцелана. Око половине свог асортимана пласирају у земље бивше Југославије где опремају хотеле од Словеније до Црне горе, а сарађују и са домаћим фирмама.

Поседују салон намештаја у Лесковцу, а данас су делатност проширили и на нови продајни објекат кућног текстила, душека, намештаја и порцуланског посуђа. 

Градоначелник Цветановић је изразио задовољство што је и пролаз у којем се налази локал, захваљујући иницијативи господина Цветковића, од неугледног простора који је био проблем и оближњег вртића,  станара, али и пролазника, сада уређен, чист и што је најважније безбедан за кретање, али и што је реч о друштвено-одговорној компанији која је раније лесковачкој Општој болници донирао душеке у вредности од близу пола милиона динара.

- Такав партнерски однос привредника и града, који подразумева узајамну помоћ и обострану корист, је пракса за коју се залажемо и коју ћемо наставити да спроводимо. Трудићемо се и надаље да привредницима максимално олакшамо пословање, да им решимо проблем путне и комуналне инфраструктуре и да им скратимо рокове издавања потребних дозвола.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија