wrapper

Градоначелник Лесковца, Горан Цветановић, у четвртак 1.3.2018. године обишао је Установу за стара и одрасла лица.

Ова установа је од некадашњег скромног Дома стараца прерасла у објекат који Лесковчанима у трећем добу пружа све адекватене услове за боравак и живот.

Зграда Установе за стара и одрасла лица путем Канцеларије за јавна улагања у потпуности је рекоинструисана и санирана и за ту намени уздвојено је око 56 милиона динара.

„Људи у трећем животном добу захтевају пуно љубави,бриге и пажње. Запослени у овој установи нису ту да буду само стручна лица, већ подршка и прави пријатељи. Брига о нашим старим суграђанима изузетно је важна јер су они целог живота бринући о нама, њиховој деци, научили нас да сада истом бригом требамо њима да узвратимо. Бринући о њима ми нашој деци пружамо пример да они тако наставе. Геронтолшки центар се ширио, надограђивао, а највећа инвестиција овог објекта је реализована крајем прошле године. Реч је о пројекту санације и реконструкције установе за одрасле и старије у нашем граду. Лесковац је реализао овај пројекат у партнерству Града Лесковца и Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије.“ Рекао је градоначелник Цветановић приликом посете овој установи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија