wrapper

Захваљујући ангажовању локалне самоуправе и запослених у Дому културе Грделица, ова установа културе добила је нови изглед.

За сређивање фасаде, замену столарије и олука из градске касе издвојено је нешто преко 200.000 динара.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић посетио је овај дом културе и, овом приликом, подсетио да локална самоуправа интензивно ради на решавању проблема који Грделичани имају са водоснабдевањем.

-        Након што је завршена реконструкција и доградња постројења за пречишћавање воде у Градишту приступило се санацији постојеће филтерске станице за шта је потребно 5.600.000 динара и ови радови требало би да буду завршени до краја ове године - рекао је градоначелник Цветановић. 

Према његовима речима 10.000.000 динара издвојено је из градске касе како би Грделичани имали квалитетну воду за пиће.

-        Пре 7 година када сам 8 месеци обављао функцију градоначелника, израђен је комплетан програм за решавање проблема водоснабдевања Грделице и Предејана, али до реализације није дошло, јер су демократе преузеле одговорност за руковођење градом и проблем водоснабдевања Грделице квалитетном водом за пиће за њих више није био важан - додао је Цветановић.

Овом приликом истакнуто је и да је локална самоуправа издвојила и преко 2.500.000 динара за побољшање енергетске ефикасности у здравственој амбуланти у Грделици. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија