wrapper

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић организовао је пријем за грађане у сали Градског већа.

Међу грађанима који су данас дошли била су двојица становника Доњег Синковца којa су похвалила што је град Лесковац у протеклом периоду изградио тротоаре на магистралном путу М-9 кроз њихово насеље. Према речима двојице суграђана ово је допринело већој безбедности пешака, а пре свега деце која овим путем иду у школу.

Они су овом приликом изнели и свој захтев за асфалтирање једне од улица у Доњем Синковцу.

Грађане који су данас дошли у Градску кућу, углавном је мучило запослење и лоша путна инфраструктура.

„У протеклих 5 година асфалтирано је укупно 60 улица у селима и граду, што морамо да признамо није мали број. Упркос томe лоша инфраструктура је и даље један од главних проблема са којима се наши суграђани сусрећу. ТО нам говори  колико дуго се није озбиљно радило по овом питању и колико су наше улице вапиле за реконструкцијом и изградњом – рекао је градоначелник Цветановић.

Градоначелник је данас потврдио  да ускоро у Лесковац стиже америчка компанија која ће на простору Зелене зоне подићи фабрику и где ће бити посла за 2 500 Лесковчана.

Он је поново истакао да ће идуће године, поред ове фабрике и већ две постојеће фабрике у Лесковцу отворити нове погоне и примите нове раднике, реч је о компанијама Јура и Џинси Србија.

На пријему код градоначелника данас је било око 50 грађана. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија