wrapper

Своје прво радно искуства од сутра ће стицати 35 младих људи код 24 послодавца, а на основу уговора о обављању стручне праксе који су им уручени сали Скупштине града Лесковца.

По истом овом основу у октобру ове године, уручени су  уговори за ангажовање 38 особа код 22 послодавца. Стручна пракса обавља се на  основу потписаног споразума за спровођење програма и мера Локалног акционог плана за запошљавање. Град Лесковац и Национална служба за запошљавање учествују са по 13  милиона динара, што укупно износи 26 милиона динара.

„Желео бих да истакнем да је Лесковац трећи град у Републици  Србији по висини средстава која су издвојена за мере и програме Локалног акционог плана за запошљавање – навео је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је младим људима уручио уговоре.

„Кроз ову праксу град вам се одужује на најмањи могући начин што сте одабрали да останете у свом граду и овде градите своје каријере.  Настојаћемо да  током наредних година у Лесковцу отворимо нове фабрике, а вас већ видим у њима као успешне руководиоце, менаџере, запослене који ће давати свој допринос – навео је градоначелник.  

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија