wrapper

Традиционално на Дан града, младим талентованим Лесковчанима који су постигли изузетне резултате у образовању, уметности, култури, спорту, додељене су новчане награде од стране локалне самоуправе. Награде је добило 225 младих.

- Поносан сам и срећан што и сада видим оволики број младих људи, пуне знања, ентузијазма и енергије. Ви сте светлост, будућност овог града и зато желим да знате да ће град увек бити уз вас и пружити вам помоћ и подршку, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић истичући да је циљ локалне самоуправе стварање амбијента у којем ће се знање награђивати а труд младих талентованих људи исплатити.

Међу добитницима награде била је и студенткиња Јелена Тодоровић која се захвалила граду на томе што издваја велика средства за подршку младима, истичући да многе њене колеге из других градова не могу да рачунају на такву подршку, каква постоји у Лесковцу,

Ове године, за награђивање младих талената, из буџета града издвојено је 15 милиона динара, док је са додатних 3,5 милиона динара подржан рад Канцеларије за младе Града Лесковца.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија