wrapper

Јавно-комунално предузеће „Комуналац“ набавило је нову аутоцистерну за прање улица марке „Ивеко“, вредности 9,6 милиона динара.

Део ових средстава, у износу од 3,5 милиона, издвојен је из градског буџета, а остатак је обезбедило само предузеће.

„На овај начин испуњавамо обећање - да ћемо сваке године куповати бар по једну машину и обнављати механизацију и опрему Комуналца. Надам се да је наша решеност да уредимо град очигледна – рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић и додао да до краја године треба да буду набављени кипер камион и погребно возило вредности по 600.000 динара.

Поступак набавке спровело је Одељење за јавне набавке Градске управе Лесковац, а најповољнију понуду дала је фирма „Ауто МГ Комерц“ из Ниша.

„Сада је техничка опремљеност Јавно-комуналног предузећа „Комуналац“ подигнута на знатно виши ниво него пре четири године – истакао је Владимир Синадиновић, директор ЈКП „Комуналац“.

У претходном периоду у овом предузећу набављене су аутоцистерна Ивеко 9 милиона, две најсавременије ауточистилице Дулево – вредности 22 милиона и 16 милиона, машина за обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације 2,7 милиона, радне машине грејдер и боб кет, там кипер камион и друга механизација.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија