wrapper

У СРЦ Дубочица данас је одржана традиционална манифестација "Новогодишња јелка" у којој су учествовале све селекције Кошаркашког клуба "Актавис академија". Њој је претходио турнир кадета "Трофеј Лесковац" на коме је прво место заузела екипа "Мега Бемакс" из Београда, испред домаћих кошаркаша.

Њима је пехаре и медаље уручио градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је казао да Кошаркашки клуб Актавис академија има једну племениту спортску мисију, да децу привуче спорту и здравим стиловима живота.

-То потврђује и њихов најновији пројекат који реализују у склопу прекограничне сарадње са бугарским градом Ботевградом. Захваљујући овој сарадњи 200 деце из Лесковца ће добити врхунску кошаркашку обуку, а биће изграђен и тренажни центар овде у Спортско-рекреативном центру Дубочица, који ће моћи да користе сви лесковачки спортисти.

Овакви клубови су прави пример како би једна спортска организација требало да функционише и зато ми је и задовољство што им Град континуирано пружа финансијску подршку и наставићемо да то радимо и убудуће, рекао је Цветановић.

Актавис акадмија постоји 9 година и окупља 250 дечака и девојчица.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија