wrapper

Одбор за превенцију болести зависности и борбу против верских секти Скупштине града Лесковца обележио је данас Међународни дан борбе против злоупотребе и кријумчарења дроге доделом захвалница представницима релевантних институција укључених у рад Одбора.

Овом приликом додељене су и награде ученицима који су били најбољи у недавно одржаном квизу "Играј за здравље дрога, јок, бре", на тему знања о штетности психоактивних супстанци.

Њима је награде уручио градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је казао да је злоупотреба психоактивних супстанци све пристунија код адолесцената који притом нису ни свесни последица и ризика који тиме преузимају.

- Поручио бих овим младим, паметним људима да сазнања о штетности психоактивних супстанци стално деле са својим вршњацима, јер немерљив утицај на доношење одлука код младих имају управо њихови вршњаци.

Прво место у квизу освојила је ОШ "Вук Караџић" из Велике Грабовнице, друго ОШ "Вожд Карађорђе", а треће ОШ "Петар Тасић". У првих четири били су и ђаци школе "Бранко Радичевић" у Брестовцу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија