wrapper

У Лесковцу је данас одржан Мајски семинар радиологије који је окупио велики број стручњака из ове области из читаве Србије.

Директор Опште болнице др Небојша Димитријевић казао је том приликом да је част што се скуп радиолога у Лесковцу одржава након дужег времена и да се лесковачка болница као једна од референтних здравствених установа труди да увек буде боља, за шта је доказ и овај скуп.

- У служби за радиолошку дијагностику обављају се све дијагностичке радиолошке методе и процедуре, осим магнетне резонанце, за коју се надамо да ћемо је ускоро добити, рекао је Димитријевић.

Присутне је поздравила и помоћница градоначелника Мина Цветановић која је истакла да је у области радиологије начињен велики искорак увођењем дигиталних и дигитализацијом постојећих рендген апарата.

- И Општа болница Лесковац иде у корак са савременим трендовима па је у овој установи дигитализована комплетна радиолошка дијагностика, због чега се сада Служба радиологије сврстава у једну од најмодернијих у Србији, рекла је Мина Цветановић.

Семинар је окупити велики број истакнутих стручњака у овој области, међу којима су проф. др Драган Машуловић, директор радиологије Клиничког центра Србије, проф. др Ружица Максимовић, председник Удружења радиолога Србије и други.

Галерија слика

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија