wrapper

Заинтересовани за куповину локала у склопу комплекса нове комбиноване зелено-робне пијаце у улици Краља Петра Првог, данас су могли да добију детаљне информације о архитектонским карактеристикама локала, начину градње и условима лицитације за њихову куповину.

Сви локали поседују пасош енергетске ефикасности и употребну дозволу, а битно је нагласити и да су сви уписани у катастар непокретности као посебни делови. У два објекта, укупне површине од 637 метара квадратних, налази се 15 локала, од чега је 12 њих површине од по 24 метра квадратна. Преостала три локала се налазе у полукружном објекту и заузимају површину од 121-ог, 111 и 117 метара квадратних.

- Осим што су локали изграђени по највишим архитектонским стандардима, највећа предност купцима биће прометна локација у самом центру града, али и чињеница да ће овај део града бити потпуно урбанизован и да је већ значајно променио свој изглед. Не заборавите да је ово био неуређен простор који је стварао ружну слику овог дела града, да је побољшана путна инфраструктура и да смо изградили простор који и приличи модерном тржишном пословању. За све то је било потребно много времена и новца, па је у цео комплекс инвестирано око 125 милиона динара, подсетио је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Он је казао да је изградња ових локала, као и саме пијаце, само део много већег пројекта и да ће ускоро кренутидаљи радови на изградњи управне зграде Пијаце, као и на новој ламели локала, као и да је у плану и наставак реконструкције Млинске улице као и продужетак улице Топличког устанка што ће допринети стварању новог модерног трговачког дела града.

Лицитација за куповину ових локала заказана је за 22. март, а потенцијални купци данас су могли да добију и све детаљне информације везане за услове лицитације. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија