wrapper

Поводом Светосавске недеље која траје од 15. до 27. јануара у Спортско рекреативном центру „Дубочица“ јуче су организована такмичења различитих пливачких дисциплина.

Учествовало је око 150 школараца са територије Лесковца, подељених у четири категорије. Испред локалне самоуправе присутнима се обратио Стефан Китановић, помоћник градоначелника, истичући да је за децу најважније да из спорта извуку оно најбоље, стављајући акценат да је на свима да деци уливају љубав према спорту, јер здраве генерације значе здраву будућност једног друштва.

Присутнима се обратио и директор Пољопривредне школе, Далибор Јовановић, који је овогодишњи домаћин школске славе. Захвалио је локалној самоуправи на подршци, као и Савезу за школски спорт.

Бранкица Стаменковић, члан Градског већа уручила је медаље најбољим пливачима.

Град Лесковац традиционално организује једну од најзначајнијих манифестација, Светосавске свечаности. Стотинак ученика и наставника учествујеу целонедељном програму светосавских свечаности.

Грађани ће имати прилику да уживају у културном и спортском програму који су припремили ђаци основних и средњих школа. Поред многих спортских такмичења, биће организовани концерти, књижевне вечери, изложбе и сл.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија