wrapper

Након дужег времена настављени су радови на здравствено-административном центру у Анчикију чија је изградња започета још пре неколико година, али без дозвола.

Са завршетком овог објекта становници Анчикија ће први пут у свом месту имати здравствену амбуланту, а одлазак код лекара биће много једноставнији и мештанима Братмиловца и Мрштана.

„У прву фазу изградње град ће уложити око 8,4 милиона динара, а радови су поверени фирми Центум. Рок за завршетак прве фазе радова је 60 дана, а врло брзо биће покренут поступак за одабир извођача за другу фазу, у коју ће бити уложено још око 8 милиона динара - рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је данас обишао ове радове.

Предвиђено је да се здравствена амбуланта налази у приземљу, а на овом објекту биће изграђен још један спрат где ће бити смештене просторије месне заједнице.

„Процес издавања дозвола био је спор, али смо пре почетка радова морали да испоштујемо све захтеване процедуре. Најпре смо морали да израдимо План генералне регулације, а да почнемо и прибављање свих других потребних дозвола - навео је Миленко Миленковић, директор ЈП „Урбанизам и изградња“.

Овом приликом речено је да ће ускоро бити завршено издавање потребних дозвола како би се кренуло и са радовима на канализацији у улици „Томе Костића“. Потписан је уговор у вредности од 2,3 милиона динара, а очекује се постављање мреже у дужини од 500 метара. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија