wrapper

Уређењем сеоског пута у Живкову данас су кренули радови на одржавању путева на подручју града Лесковца, чији је управљач месна заједница.

Радови који ће обухватити око 70 месних заједница изводиће се током читаве године, а поред пошљунчавања и уређења сеоских улица радиће се и на санацији одводних јаркова, уградњи пропуста и слично.

Укупна вредност радова је око 13 милиона динара без пдв-а, инвеститор је Град Лесковац, док надзор врши ЈП "Урбанизам и изградња".

Технички директор у предузећу Урбанизам и изградња Новица Николић истакао је да је циљ града  да се проблем сеоских саобраћајница реши у што више месних заједница.

- Циљ нам је да у најмање 70 месних заједница одрадимо оно што је потребно. У свакој месној заједници ради се на основу захтева који су стигли од представника те месне заједнице, како бисмо решили њихове главне проблеме, истиче Николић.

Председник Месне заједнице Живково Зоран Цекић изразио је задовољство и захвалност граду што се кренуло са радовима на уређењу сеоских путева у Живкову, који су од великог значаја за мештане.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија