wrapper

Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД), Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ) и град Лесковац, заједнички организују Инфо дан у оквиру пројекта "Повећање прилика за запошљавање сезонских радника’’. Презентација пројекта је 24.10.2017. године, у 11 часова, у сали Скупштине града Лесковца.

Инфо дан је намењен како послодавцима који запошљавају/радно ангажују раднике за обављање сезонских послова у области пољопривреде, производње и прераде хране, тако и тражиоцима запослења који се запошљавају/радно ангажују на наведеним пословима.


Састанак се организује у циљу:

– информисања о правима и обавезама, у складу са законским одредбама;

– успешног повезивања послодаваца и лица која траже запослење;

– информисања о условима за пријављивање на евиденцију Националне службе

– посебно мотивисања жена, као економски и социјално угрожене категорије, ради запошљавања/радног ангажовања на сезонским пословима.

Организатори позивају све заинтересоване послодавце који планирају да запосле/радно ангажују раднике за обављање сезонских послова у области пољопривреде, производње и прераде хране, као и лица која траже запослење/радно ангажовање на сезонским пословима, у овој области, да узму учешће на заказаном скупу.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија