wrapper

Представом "Узбуна на фарми" коју су извела деца најстарије групе вртића "Наше дете", Предшколска установа "Вукица Митровић" прославила је свој 71. рођендан.

Директорка Јасмина Анђелковић Ђорђевић казала је овом приликом да се почеци организованог рада са децом везују још за 1925. годину, али се за званичан почетак рада Предшкослке установе у Лесковцу везује 1945. година.

- Данас желим да се захвалим генерацијама деце која су прошла кроз нашу установу, као и онима који и данас долазе, јер нам доносе, љубав, топлину, искреност, радост и племенитост у сваки кутак вртића, па и нас покрећу да будемо бољи људи и да им враћамо истом мером и на исти начин. Захваљујем се родитељима који нам годинама, а и данас, остављају своју децу на поверење и тако нас мотивишу да будемо све бољи и већи професионалци, да се трудимо да превазиђемо себе, да се такмичимо сами са собом како бисмо оправдали њихово поверење, рекла је директорка Анђелковић Ђорђевић.

 - Наш заједнички задатак је да обезбедимо подстицајно окружење, квалитетан развојни програм, компетентно васпитно особље, што и чинимо, а све то како бисмо нашим најмлађим суграђанима омогућили да правилно расту и да се развијају. Предшколско образовање је право сваког детета, инвестиција човечанства у сопствену будућност,  и зато ће локална самоуправа настојати да и надаље буде ваш партнер и сарадник, казала је помоћница градоначелника Марија Јовановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија