wrapper

У организацији Канцеларије за младе, у центру града, данас је промовисан нови број „Лесковачког гласника“.

Његов садржај представила је Александра Ђорђевић.

На првој страни је уводна реч градоначелника Лесковца др Горана Цветановића, као и више података о подршци коју Влада Републике Србије пружа нашој локалној самоуправи.

На унутрашњим странама грађани могу да сазнају више о посетама Лесковцу премијера Александра Вучића, министра пољопривреде и заштите животне средине Бранислава Недимовића, потом министра унурашњих послова Небојше Стефановића,  директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, као и амбасадора Немачке и Сједињених Америчких Држава.

У овом броју „Лесковачког гласника“ читаоци могу да пронађу текст и о улагањима у обнову школа, Дечијег диспанзера и Прихватилишта за жртве породичног насиља која ће бити реализована уз финансијску помоћ Владе Савезне Републике Немачке, као и о новим апаратима које је захваљујући донаторима добила Служба за здравствену заштиту жена Дома здравља у Лесковцу.

Средње стране посвећене су  најважнијим активностима које су обележиле четири године од преузимања одговорности садашњег градског руководства. 

Последња страна посвећена је култури и концерту „Абрашевића“ који је после дугих девет година одржан у децембру 2016.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија