wrapper

 
Канцеларија за младе Града Лесковца ће од септембра месеца организовати у Омладинском клубу бесплатне курсеве енглеског и немачког језика, дактилографије, радионице гитаре, глуме и креативне радионице.

Поред постојећих бубњарских радионица, ове године ће први пут бити организоване бесплатни курс гитаре који ће трајати 3 месеца, два пута недељно. Глумачке радионице водиће глумци Народног позоришта Петра Димитријевић и Филип Радивојевић, а по завршетку курса глуме у плану је одржавање аматерске представе.

Креативне радионице обухватају цртање, сликање, графички дизајн и декупаж.

Канцеларија за младе Града Лесковца позива све заинтересоване младе Лесковчане од 15 до 30 година да се пријаве на бесплатне курсеве страних језика и бесплатне радионице.

Пријављивање за курсеве вршиће се у просторијама Канцеларија за младе Града Лесковца од 10.08.2017. попуњавањем формулара и трајаће до пријаве довољног броја полазника.

За сва питања везано за процедуре пријављивања заинтересовани могу добити информације путем електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном на број 065/8116033.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија