wrapper

Јован Милошевић из Боди билдинг клуба "Спартакус 016" проглашен је за најбољег спортисту, а Милица Петковић из Женског градског фудбалског клуба "Лавице" за најбољу спортисткињу Града Лесковца за 2016. годину. Најбољи клуб у овој години је Рукометни клуб "Дубочица 54", према одлуци Лесковачког савеза спортова. 

Међу мушким спортским надама најбољи је Александар Јањин, члан Клуба спортова снаге „Лесковац“, а Нина Станисављевић из Пливачког клуба „Дубочица“ и Сања Николић из Карате удружења „Дубочица 1984“ поделиле су признање у женској конкуренцији младих спортиста.

У категорији спортских стручњака за најбољег у 2016. проглашен је Душан Величковић тренер Пливачког клуба Дубочица, док је за дугогодишњи рад у спорту награђен Слободан Илић, наставник физичког васпитања у ОШ „Светозар Марковић“ у Лесковцу.

Признање за допринос развоју спорта добио је и градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Он је казао да му је нарочито задовољство то што се пажња поклања и младим спортским надама које су будућност лесковачког спорта и истакао да локална самоуправа настоји да изађе у сусрет потребама спортских клубова и да ће  наставити да ради на унапређењу спортске инфраструктуре како би се деци и омладини омогућили адекватни услови за бављење спортом. 

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија