wrapper

Предмет пројекта је рехабилитација коловозне конструкције у дужини од 110 м, габарита 4.5 м . Инвеститор је била ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу" Лесковац а  извођач радова  „W-KARGOLES“ ДОО Лесковац. Са радовима се почело   6. јула 2015. године, рок   је био 30 календарских дана  али је посао завршен десетак дана пре рока.

Након сређивања неких улица у насељу Подрум, улице Копаоничке у насељу Славка Златановића, улице Косовских јунака у насељу Сточна пијац, тротоара у улици 28  марта, потпорног зида и тротоара  у  улици 9. Југовића на Хисару,    данас завршавамо и улицу Јанка Катића  у  Подрцу, нагласио је градоначелник Лесковца Горан Цветановић, који је са сарадницима обишао радове.

Додао је да  ће до краја августа, када сви тренутно започети радови на путној инфраструктури буду завршени, бити  асфалтирано и уређено нешто више од 3 километра путева , то јест десет улица. 

- Врло амбициозан план за 2015. годину успешно реализујемо  Грађанима Лесковца смо на почетку мандата обећали да ћемо уредити, рекоструисати или асфалтирати све улице које имају грађевинску дозволу и радимо на реализацији тог пројекта, рекао је Цвтановић окупљеним грађанима који су изразили задовољство што ће и њихова улица добити нов асфалт. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија