wrapper

Реконструкција пешачких површина у улици 28. марта је завршена, а из градског буџета за ове радове издвојено је 2.800.000,00 динара.

Према речима Миленка Миленковића, директора Дирекције за урбанизам и изградњу Лесковца, до краја године биће реконструисан и сам коловоз у овој улици.

-   Израдили смо пројекат и обезбедили средства у буџету за реконструкцију коловоза - рекао је Миленковић.

Уређење пешачких површина у улици 28. марта подразумевало је извођење земљанихрадова и тампонирање, постављање ивичњака, израду асфалтних слојева, а у наредном периоду биће постављене и клупе и мобилијар за децу.

 -  Градска власт улаже значајне напоре у унапређење путне инфраструктуре у свим деловима Лесковца, било да је реч о селима, приградским насељима или самом центру града - рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је обишао улицу 28. марта.

И становници овог дела града задовољни су садашњим изгледом тротоара и пешачких стаза.

 -  Пријатно сам се изненадио када сам видео коначан изглед реконструисаних пешачких површина - рекао је Предраг Ивановић.

Инвеститор радова у улици 28. марта је Дирекција за урбанизам и изградњу, а извођач„МАКИ ПЛАСТ“ из Тогочевца. 

У овој години поред улице 28. марта уређују се и тротоари и пешачке стазе у улицама Стојана Љубића, Пана Ђукића и Лесковачког одреда, као и у улици 9. Југовића. 

Галерија слика

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија