wrapper

Радови на рехабилитацији општинског пута ОП-16, Лесковац – Јашуњски манастири, деоница Лесковац – мост на Јужној Морави, одвијају се предвиђеном динамиком. рехабилитација коловоза у дужини од 6630 m. До данас су уграђена два слоја асфалта у дужини од 3km, урађено је денивелисање банкина, нивелисање постојећих поклопаца на канализационој мрежи и нивелисање сливних решетки.

Вредност радова по овом уговору је 56.5 милиона динара.

Средства за реализацију овог уговора обезбедили су Република Србија, Министарство привреде, кроз пројекат - Подршка развоју локалне и регионалне инфраструктуре у износу од 23 милиона динара и град Лесковац у износу од 33.5 милиона динара.

Приликом обиласка ових радова, градоначелник Лесковца, Горан Цветановић говорио је и о радовима саобраћајница, попут пута према Вучју, пута Мирошевце-Славујевце, истакнувши да ће у првој половини 2018. бити уређено око 15 хиљада метара коловоза.

„Интезивно радимо и на попуњавању рупа које су настале у току зимског периода , тако да сам сигуран да ће за полако али сигурно, град Лесковац засијати новим сјајем“, закључио је градоначелник.

Редовно одржавање путева на територији града Лесковца започето је пре недељу дана.

„Тренуто се радови одвијају у централној гардској зони, где се „крпе“ ударне рупе и пресвлаче краће деонице. Издат је налог и за северни део града Лесковца, односно потез према Брестовцу и Печењевцу. Вредност радова за ову годину је 30 милиона динара“ рекао је директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Миленко Миленковић, нагласивши да су радови у насељу Дубочица завршени.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија