wrapper

На основу Одлуке о утврђивању Програма „Станови су наша кућа“, усвојене на седници Скупштине града Лесковца, Одељење за друштвене делатности и локални развој, расписује Јавни позив станарима стамбених заједница за суфинансирање радова на уређењу стамбених улаза у Програму ''Станови су наша кућа''.

Право учешћа имају све стамбене заједнице са статусом правног лица на територији града Лесковца.

Јавни позив је отворен од 17. јула 2017. године, а пријавна документација се преузима у Одељењу за друштвене делатности и локални развој, Трг револуције 45, други спрат (зграда „осмоспратнице“), радним даном од 7 до 15 часова, или са сајта Одељења за друштвене делатности и локални развој www.aler.rs и сајта града Лесковца www.gradleskovac.org.

Јавни позив је отворен до 15. септемра 2017. године, након чега ће се на основу одређених критеријума из Одлуке извршити рангирање пристиглих пријава стамбених заједница.

По завршетку рангирања кренуће се са реализацијом петогодишњег Програма ''Станови су наша кућа'', за чију реализацију ће из градског буџета бити издвојено 5.000.000 динара на годишњем нивоу,тј. 25.000.000 динара за пет година.

                                                            Одељење за друштвене делатности и локални развој

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија