wrapper

На седници Скупштине Регионалне привредне коморе Лесковац додељена су традиционална новогодишња признања. Признање у облику плакете и диплому за посебан допринос у привредном развоју Града Лесковца добио је градоначелник Горан Цветановић.

Специјалне плакете РПК Лесковац добили су председник Привредне коморе Србије Мирко Чадеж, државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић, градоначелник Лесковца Горан Цветановић, директор "Симпа" Слађан Дисић, власник "Алцогроуп" Мирољуб Алексић и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа.

Награде Регионалне привредне коморе Лесковац добили су Фонд за развој Републике Србије, циглана "Младост" из Лесковца, "Југпром" Лесковац, "Микромодели" Врање, ЈП "Комуналац" Бујановац, ЈП "Водовод" Владичин Хан", "Стрела Клајић" из Лебана, "Тончев градња" Сурдулица и медијске куће Телевизија Лесковац, РТВ Врање и ТВ Врањска плус, као и дописништво РТС-а из Лесковца.

Захвалнице РПК добили су новинар Душан Стаменковић, Културно уметничко друштво "Абрашевић" и постхумно Слађана Ђорђевић из Удружења жена Ладовице.

Награђени су и повртари Бобан Ђорђевић из Доњег Крајинца и Душан Ђорђевић из Вртогошта код Врања, као и рудари Игор Станков и Славољуб Младеновић из рудника Леце, Слађан Александров и Мирослав Пешић из рудника Крива Феја. На предрлог председника Горана Јовића Скупштина РПК Лесковац одлучила је да рудари уз награду добију и по 20.000 динара.

Регионална привредна комора Лесковац наградила је дипломама за развој производње директора ЈП ГАС Лесковац Гојка Величковића, Братислава Додића из Врања, Новицу Горчића из Братмиловце, Сашу Недељковића из Доње Локошнице за освојену награду за лесковачки ајвар на сајму у Београду, сниматеља Телевизије Б92 Далибора Митића, председника Савеза Земљирадничких задруга два округа Милорада Стајковића Ћенана Малићија из Бујановца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија