wrapper

Приводе се крају радови на реконструкцији државног пута другог А реда од Брестовца ка Лесковцу, на деоници од искључења за Прибој до улаза у Живково.

Реч је о траси дугој 950 метара, а укупна вредност радова је око 6,5 милиона динара.

Већ је завршено пресвлачење коловоза асфалтом, а у току су радови на уређењу банкина и кошењу дела путног појаса.

Радове финансира Јавно предузеће „Путеви Србије“, а извођач је фирма Трејс ПЗП из Врања.

Ову деоницу данас је обишао и градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је истакао да лесковачка локална самоуправа има одличну сарадњу са Путевима Србије, са којима је у протеклом периоду реализовано неколико важних инфраструктурних пројеката.

Реконструисан је део улице Краља Петра у дужини од 850 метара, део улице Раде Жунић у дужини од 600 метара, као и деоница на лебанском путу дуга пола километра.

- На раскрсници улице Нишке и булевара Николе Пашића, прошле године је изграђен кружни ток чиме је драстично повећана безбедност у саобраћају на овом месту. Путеви Србије су у ову инвестицију уложили 33 милиона динара. Изградили смо још једну важну кружну раскрсницу, на државном путу код Зелене зоне, у коју је уложен 31 милион динара. Подсетићу вас да су, захваљујући доброј сарадњи града са „Путевима Србије“, после више од 10 година, осветљене и Печењевачка петља као и петља код Номанице на ауто-путу, рекао је градоначелник Цветановић.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија