wrapper

Дана 14. марта 2019. године одржана је прва конститутивна седница Савета родитеља града Лесковца. За председницу Савета родитеља града Лесковца изабрана је Наташа Коцић, мастер економије из Лесковца, председница Савета родитеља ОШ „Јосиф Костић“, а за заменицу председнице изабрана је Ана Х. Јовић, дипломирани филолог за српски језик и књижевност из Лесковца, представница Савета родитеља ОШ „Вук Караџић“ у Лесковцу.

На овој седници Савет родитеља града Лесковца усвојио је Акциони план и дефинисао своје активности за школску 2018/2019. годину.

На конститутивној седници присуствовало је 30 чланова са правом гласа од укупно 35, овлашћени представници Одељења за друштвене делатности и локални развој Градске управе града Лесковца, представник Савета за безбедност града Лесковца и представник Полицијске управе Лесковац.

Савет родитеља града Лесковца изабран је од стране Скупштине града Лесковца и чине га чланови и заменици чланова, као представници родитеља Предшколске установе „Вукица Митровић“ Лесковац и свих основних и средњих школа на територији града Лесковца. На овај начин, по први пут се организује рад Савета, а све на основу Правилника о општинском Савету родитља („Службени гласник РС“, број 72/2018).

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ