wrapper

Штефен Худолин, шеф II сектора операција Делегације Европске уније у Србији, посетио је Основну школу „Тајко Стаменковић“ , чију су санацију енергетске ефикасности финансирали ЕУ и Влада Швајцарске преко програма Европски ПРОГРЕС, са 95.000, као и град Лесковац са 11.800 евра.         
Овом приликом Худолин је изјавио да ће програм Европски ПРОГРЕС и ЕУ наставити да улажу у образовање и школе.

Худолина су дочекале заменица градоначелника Јасмина Ранђеловић и директорка ОШ „Трајко Стаменковић“ Сунчица Илић, захваливши се на средствима уложеним у санацију.

„У програм „Унапређења енергетске ефикасности“ од 2012. па до сада, из буџета града уложено је укупно 75.000.000 кроз: санацију Oсновне школе Коста Стаменковић, Гимназије и Економске школе, Основне школе у Чекмину, Основне школе „Вук Караџић“ у Лесковцу, Средње школе у Грделици, Основне школе Десанка Максимовић у Грделици и Основне школе „Вук Караџић“ у Печењевцу.

Верујем да ово потврђује да руководство града Лесковца, као и Европска унија и Влада Швајцарске имају исти циљ, а то је стварање што бољих услова за боравак наших најмлађих у учионицама“ рекла је заменица Ранђеловић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија