wrapper

Савет за безбедност саобраћаја Града Лесковца, као локални партнер Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, организује Тренинг безбедне вожње за мотоциклисте и мопедисте Лесковца у четвртак, 15. јуна 2017. године.

 

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије покренула је пројекат под називом „Тренинг безбедне вожње за мотоциклисте и мопедисте“, са циљем повећања безбедности једне од најрањивијих категорија учесника у саобраћају, којим је предвиђено да се тренинзи одрже у најмање десет локалних самоуправа широм Србије.

Пројекат финансира Агенција за безбедност саобраћаја, а стручна реализација поверена је Асоцијацији за безбедност мотоциклиста. Тренинзи се састоје из теоријског и практичног дела. У теоријском делу, своја знања и искуства полазницима преноси председник Асоцијације за безбедност мотоциклиста др Владимир Јевтић, док су у практичном делу, за мотоциклисте на полигонима организоване практичне вежбе у контролисаним условима.

Позивају се сви заинтересовани суграђани и стручна јавност из области безбедности саобраћаја да присуствују овом атрактивном и едукативном тренингу који ће се одржати 15. јуна од 12.00 до 17.00 сати на полигону паркинг простора испред СРЦ „Дубочица“.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија