wrapper

У току су радови на изградњи две саобраћајницe у Злоћудову, у укупној дужини од око 480 метара, у шта ће gрад Лесковац уложити 4,7 милиона динара.

 

Ове саобраћајнице  посебно су значајне јер воде до стамбених објеката готово половине села као и обрадивих површина, рекао је одборник у Скупштини града Новица Вучковић који се захвалио представницима ЈП "Урбанизам и изградња" и градоначелнику на константном стварању бољих услова за живот мештана Злоћудова.

- Традиција овог краја је узгајање повртарских производа  у пластеницима, као  за  пласман на домаћем и иностраном тржишту. Злоћудово је познато и по дрвној индустрији и финалним производима који се извозе у земљама Европске уније. Изградња ових саобраћајница ће омогућити лакши приступ породичним кућама, до обрадивих површина и до фабрика за обраду дрвета у којима је тренутно упошљено више од 50 радника, рекао је Вучковић.

Извођење радова поверено je фирмама „Систем СНЛ градитељ“  из Лесковца и „Транскоп“ из Параћина, а рок за њихов завршетак је 45 дана.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија