wrapper

Запослени и чланови Удружења МНРО и Дневног боравка „Дуга“ обележила су своју крсну славу Свету Петку.

Резању славског колача присуствовале су многобројне званице међу којима су родитељи корисника, представници сродних удружења и локалне самоуправе.

„Један од циљева наше локалне самоуправе је да град Лесковац буде град једнаких могућности и шанси за све, и због тога су организације и удружења попут овог од изузетног значаја -  рекла је помоћница градоначелника Мина Цветановић.

Секретар удружења Александра Јовановић нагласила је да је већ једанаеста година како обележавају славу удружења и да на овај дан желе да се захвале свима који им пружају помоћ и подршку.

„Све нас обједињује вера, првенствено као израз да на питања ко смо, шта чинимо дамо одговоре који су смислени и који имају неко значење, зато смо на данашњи дан захвални смо онима који су нам омогућили да на овакав начин организујемо обележавање крсне славе - казала је Александра Јовановић.

Домаћин славе ове године била је Миријана Митић са својом ћерком, а славски колач који су пресекли заједно са свештеником Ђорђем Љубинковићем, преузела је Драгана Митић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија